Автор
Ева Григорова

Дженифър Анистън: Бих дала всичко някой да ми беше казал да замразя яйцеклетките си

Дженифър Анистън безспорно е любимка на всички - тя е чаровна, неостаряваща и винаги усмихната. Зад целия успех на актрисата от “Приятели” обаче неизменно стои една несбъдната мечта - тази да има свои деца.

В продължение на десетилетия се спекулираше с това дали всъщност тя е последователка на чайлд фрий тенденцията, тоест на хората, които осъзнато са направили избора да нямат деца или има трудности при забременяването си.

View post on Instagram
 

Актрисата внимателно пази личния си живот и затова всички нейни интервюта се превръщат в сензация, точно като последният ѝ разговор със списание Allure. Интервюто мина под надслов: “Нямам какво повече да крия“ и наистина разговорът се оказа откровен. 53-годишната актриса за първи път призна, че в продължение на дълги години се е опитвала да стане майка, но безуспешно и че бракът ѝ с Брад Пит не се е разпаднал, защото Дженифър не е искала да има деца. “Това беше абсолютна лъжа. Вече няма какво да крия." - заяви тя.

View post on Instagram
 


“Опитах се да забременея. Това беше труден път за мен“, казва Анистън за случилото се в живота ѝ. “Всички тези години на спекулации, че нямам деца... Беше наистина трудно. Минах през ин витро процедури, пих китайски чайове, какво ли не съм правила. Хвърлих цялата си енергия в това. Бих дал всичко, някой да ми беше казал на младини: “Замрази си яйцеклетките. Направи си услуга." Но когато сме млади, просто не мислим за това. Ето защо сега съм тук. И корабът отплава... Всъщност вече се чувствам облекчена, защото вече не си задавам въпроса: “Ами ако имам още време, а ако мога или може би. Може би. Може би “...не е нужно да мисля повече за това.“

View post on Instagram
 


Преди около година Анистън пусна на пазара линията за грижа за косата LolaVie. “Исках да създам продукт, който е екологичен, добър за косата и работи без химикали. За целта трябваше да си създам акаунт в социална мрежа. Мразя социалните мрежи. Не ги разбирам, за мен това е мъчение. Причината да го направя е пускането на моята козметична линия. След това удари пандемията и ние така и не започнахме. Така че просто висях в Instagram”. - споделя звездата.

View post on Instagram
 


„Радвам се, че израснахме и бяхме тийнейджъри във време, когато нямаше социални мрежи. Младите момичета сега постоянно се сравняват с някого, критикуват се. Лично аз днес се чувствам по-добре, отколкото на 20, 30 или дори 40 години. В младостта трябва да спрете да говорите на себе си и за външния си вид всякакви гадни неща. Един ден ще станете на 65 и ще си мислите, че изглеждате дяволски добре на 53." - разкрива още Анистън.