Джони Деп доказа, че дори и изолацията, не може да му попречи да достави радост на най-големите си и най-искрени фенове - децата.

Актьорът, който вдъхна живот на култовия филмов герой Джак Спароу, се облече в пиратския си костюм, за да зарадва малките пациенти в детската болница в Куинсланд, Австралия, в петък. Появата му, която бе в колаборация с „Juiced Tv“, имаше за цел да повдигне духа и настроението на малчуганите, които са на лечение в болничното заведение. Поради извънредната ситуация, продиктувана от пандемията, госещението на Деп в болницата беше виртуално. Това обаче никак не попречи на звездата, дегизиран досущ като емблематичния образ, да говори с познатия глас на Спароу.



„От няколко години не съм ви посещавал, липсвате ми и исках да ви поздравя“, каза Деп на децата. Той изрази подкрепата си лично на всеки един пациент на болницата и с неподражаемото си чувство за хумор, характерно за героя му, изпрати на всички тях любовта, непочтеността и невежеството си. Деп допълни с намигване, че от време на време можеш да си позволяваш да бъдеш непочтен и невеж, за да забравиш за тревогите и грижите си.

„Винаги ще съм с вас. Обичам ви. Благодаря ви, че ме подкрепяхте през всичките тези странни години“, отправи той своята благодарност към децата. По време на онлайн срещата си с пациентите, Деп отговори на техните въпроси и игра забавни игри заедно с тях. На финала на разговора с мъниците актьорът разкри, че тези минути са били едни от най-милите, красиви и смислени моменти в живота му. Той призна още, че се чувства щастлив, тъй като е успял да изненада толкова приятно малките си приятели.



Актьорът не пропусна да отдаде заслуженото и на екипа на болницата. „Вашата работа – сестри, санитари и лекари – вие сте истинските герои“, изрази той възхитата и уважението си от работата на медицинските работници. За довиждане актьорът благодари още веднъж на всичките си събеседници и за това, че са се забавлявали заедно с него, независимо дали са го възприемали като Джони, или като капитан Джак Спароу.

Четете още: Капитан Джак Спароу на 57: Лошото момче на Холивуд, в което всички се влюбиха