Джордж Клуни мие чинии и подстригва близнаците, но българските мъже ...

Джордж Клуни дълго време държеше първото място в списъка на най-привлекателните ергени. Докато през 2013-а чаровникът не реши да влезе в редиците на бракуваните и предложи ръката си на красивата адвокатка Амал Аламудин.

Сега актьорът призна в интервю за списание GQ, че преди да срещне съпругата си, бил убеден, че никога няма да има семейство.


„Мислех, че никога няма да се оженя и да имам деца. Смятах, че ще работя, че имам страхотни приятели, че животът ми е изпълнен със събития, че всичко ми е наред. Не знаех, че реално не е бил пълен, докато не срещнах Амал. И после всичко се промени. Помислих си: В живота ми е имало толкова много пустота“, казва Клуни.

Звездата споделя, че бракът е променил много както него, така и начинът му на живот. „Преди винаги моят живот е бил най-важен. А след това се появиха още две малки човечета, малки и имащи нужда да бъдат нахранени“.

View post on Instagram
 

Когато близнаците Елла и Александър са на около годинка, Джордж катастрофира лошо с мотора си. И си помислил, че никога повече няма да види децата си.

View post on Instagram
 

Клуни признава, че по-голямата част от 2020 г. е прекарал със семейството си у дома. Рядко са излизали и се е наложило да поеме някои домашни задължения.

View post on Instagram
 

„Чистя, пера и мия чиниите всеки ден. Чуевствам се така, както майка ми през 1964 г.“, споделя актьорът. И признава, че е усвоил и други умения – на фризьор. Подстригва не само себе си, но и децата.