Екранният баща на Меган: Интервюто ти с Опра е незначително, кралското семейство е остаряла история

10 март 2021 | 17:18
9786
4
снимки: Getty Images
4

Отзивите от взривяващото интервю на Меган и Хари пред Опра Уинфри не стихват и всеки ден научаваме нещо ново от живота им в кралското семейство. Мнозина се обърнаха срещу херцозите и по-специално срещу бившата холивудска актриса, но някои я подкрепиха.

Един от безотказните поддръжници на Меган се оказа актьорът Уендъл Пиърс, с когото тя си партнира в сериала „Костюмари“. Там той е в ролята на неин баща и дори години, след като Маркъл прекрати кариерата си, продължава да поддържа топли чувства към нея. Вчера Пиърс защити херцогинята, като сподели искреното си мнение относно скандала между нея и кралското семейство.

Меган Маркъл, принц Хари

Първоначално актьорът разкри, че на фона на цялата пандемия и коронавируса, от който умират толкова много хора на ден, това интервю е незначително и не би трябвало да бъде толкова обсъждана тема. Всъщност, Уендъл дори разкритикува херцозите, че правят подобно ексклузивно интервю в тези смутни времена, когато има много по-важни проблеми, които стоят пред човечеството. По-късно обаче публикува изявление в Туитър, в което поясни, че никога не би казал лоша дума за Меган и тя винаги може да разчита на приятелството им. Ето какво още написа той:

„Британската монархия е крайно архаична, погленато през американските ми очи.“

Уендъл Пиърс

Уендъл стигна и по-далеч, като потвърди, че за него кралското семейство наистина са расисти и историята го е доказвала неведнъж. Той добави, че е имал щастието да разговаря за последно с Меган през 2019 г. Тогава ѝ пожелал всичко най-хубаво и я уверил, че винаги може да разчита на приятел в негово лице.

Пиърс обаче продължава да настоява, че в момента пандемията и фактът, че в света умират хиляди хора от нея всеки ден, е много по-важен проблем, а подобно интервю единствено отвлича вниманието от темата с коронавируса и борбата на човечеството с него.Актьорът не пропусна да коментира и признанието на Меган, че е обмисляла самоубийство. Той разкри, че наскоро е загубил близък, който сам е сложил край на живота си и затова подкрепя искреността на херцогинята и че чрез тази си постъпка може би е спасила много хора, които минават през труден период.

принц Хари, Меган Маркъл, Опра Уинфри

Четете още: Каква ирония на съдбата: Ужасният расистки скандал, за който принц Хари май е забравил

Още по темата

Коментари

4 Тана
  10 март 2021 | 21:16 отговор
 

Нищо не разбрах от тази история но явно е за расизъм ааа

 
3 Тана
  10 март 2021 | 21:15 отговор
 

Вярно че не като Деана но са сродни човеци

 
2 Тана
  10 март 2021 | 21:13 отговор
 

Оставете ги хора са

 
1 Тана
  10 март 2021 | 21:12 отговор
 

Идиоти глупости

 

Добави Коментар

Най-четени