Автор
Христина Кирилова

Горчиво съжалява: Пике иска да се върне при Шакира

Отношенията на Шакира и Жерар Пике претърпяха неочакван обрат. След като преди няколко седмици двойката най-изненадващо обяви раздялата си след 12 години заедно, заради изневяра от страна на футболиста, се оказа че той горчиво съжалява и вече крои план как да се завърне при певицата.

Информацията е потвърдена от фоторепортера Джордж Мартин, който твърди, че макар и чрез адвокати, Пике и Шакира обсъждали възможността отново да се съберат. В момента горещият въпрос, който стои помежду им е къде да бъде местожителството им, тъй като футболистът настоявал да останат в Барселона, а желанието на певицата е да се преместят в Маями.

Феновете не спират да се надяват, че все пак двамата отново ще бъдат перфектната двойка, каквато са били от 2010 г. до съвсем скоро. През всички тези години любовта им е била хармонична, но и много страстна. Шакира и Пике никога не са имали публични скандали и приближените им издават, че не са имали ожесточени спорове във връзката си. Но въпреки че двамата имаха перфектен съюз, така и не стигнаха до брак. Шакира неведнъж е споменавала, че статусът на "съпруга", според нея, убивал страстта в отношенията.

Четете още: Лияна ще покаже брата на Коцето в новия си клип (снимка)!