Холивудските никои: И Елтън Джон би шута на Меган и Хари

24 март 2023 | 07:29
17291
4
снимки: Getty Images
4

Принц Хари и Меган Маркъл работиха наистина усилено през последните години, за да се превърнат в големите аутсейдери на британската кралска фамилия, но и след това направиха същото, за да се транформират в "холивудските никои". И в това си качество, допълнено с шумното им оплакване от кралското семейство и като цяло от живота, са си извоювали правото все пак да бъдат популярни личности и да бъдат канени на всяко грандиозно събитие. А пък те да мъдруват до последно дали да се появят и какъв скандал да извадят от цялата работа. 

Някои приемат с усмивка махленското поведение на херцозите на Съсекс, други предпочитат да ги игнорират. Както и направи сър Елтън Джон, който е известен с топлата си връзка с покойната кралица Елизабет Втора, както и с всички останали членове на фамилията. Доскоро Меган и Хари също бяха част от тесния му приятелски кръг, но изглежда, че певецът е преустановил контактите си с тях. 

Елтън Джон, Меган Маркъл, принц Хари

След церемонията по връчването на наградите "Оскар" двойката не беше забелязана на партито след събитието, на което Елтън Джон е изнесъл концерт. И докато всички звезди на Холивуд са се веселили до зори, Меган и Хари изглежда са си били вкъщи.

Дали са отклонили поканата на певеца, или изобщо не са получили такава - това се питаха мнозина до днес и отговорът вече е ясен. 

Елтън Джон

"Меган и Хари не бяха поканени, защото в Холивуд са никои", съобщава кралският експерт Том Бауър. 

Това действие определено е рязък завой в отношенията между херцозите с Елтън Джон, тъй като той изнесе концерт на сватбата им през 2018 г. и цял живот е подкрепял Хари и Уилям, особено след смъртта на принцеса Даяна, с която бяха близки приятели. Миналата година дори Хари и Меган заснеха официално обръщение, след като певецът изнесе прощалния си концерт, в което принцът му благодари за приятелството, подкрепата и го поздравява за блестящата музикална кариера. 

Елтън Джон също така беше от малцината, които винаги са защитавали семейство Съсекс, дори и когато светът е бил срещу тях. Но каква е причината и той да се отрече от приятелството им - все още не е известно. 

Четете още: Фърги и лейди Даяна така се раздали в нощен клуб, че после ги арестували и изгонили


Още по темата

Коментари

4
  25 март 2023 | 00:19 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
3
  24 март 2023 | 11:56 отговор
 

 
2 Мара
  24 март 2023 | 11:56 отговор
 

Зад всеки успял мъж стои една жена, зад всеки провалил се мъж пак стои жена. В случая имаме втория случай.

 
1
  24 март 2023 | 10:15 отговор
 

такива земни и истински хора, пък така да не ги харесват...

 
 
25 март 2023 | 14:31

Всяка жаба да си седи в гьола, в който ще си я харесват...

Добави Коментар

Най-четени