Автор
Ева Григорова

И Хари не успя да понесе Меган: Има си хотелска стая, в която се крие от нея

През уикенда таблоидът The Sun излезе с новината, че принц Хари има нужда да си почива от семейния си живот.

Въпреки че семейство Съсекс живеят в имение с 16 спални, той често наемал хотелска стая в близост до дома си, която използвал в моментите, в които искал да избяга от съпругата си Меган Маркъл и децата им Арчи и Лилибет.

В допълнение към това той наел собственост и в бунгалата San Vicente, които определял като “място за бягство“.

San Vicente Bungalows е ексклузивен хотел, който се намира на 2 часа път от ултра скъпото имение на Меган и Хари в Монтесито. Хотелът следва строги правила за поверителност, според които гостите нямат право да правят снимки, а всички камери на телефоните им трябва да бъдат покрити през цялото време на престоя.


Тези, които желаят да се присъединят към ексклузивния клуб, трябва да платят близо $4000 годишен членски внос и да бъдат проверени от комисия от съществуващи членове.

Малко след като новината за тайните бягства на Хари обиколи заглавията на световните медии, негов представител заяви, че в нея няма нищо вярно.

Слуховете, че Меган и Хари са в криза се увеличиха и след като двойката не отбеляза по никакъв начин петата година от сватбата си, която бе в петък миналата седмица.