Автор
Ева Григорова

Изненада! Ново бебе в кралското семейство!

Принцеса Юджини очаква второто си дете от съпруга си Джак Бруксбанк и предстои тя да роди през лятото.

Юджини, по-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън, роди първия си син Огъст Филип Хоук Бруксбанк, който е 13-и по ред за наследяване на трона, в лондонската болница Портланд през февруари 2021 г.

View post on Instagram
 



Обявявайки новината днес, Бъкингамският дворец съобщи в изявление: „Принцеса Юджини и г-н Джак Бруксбанк имат удоволствието да съобщят, че очакват второто си дете това лято. Семейството е възхитено и Огъст очаква с нетърпение да стане голям брат.“

View post on Instagram
 


Миг по-късно Юджини сподели възхитителна снимка на страницата си в Instagram, направена от нейния съпруг Джак, показваща малкия ѝ син да целува корема ѝ пишейки: „Много сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в семейството ни.“

Засега не се знае дали тя очаква момче или момиче.



Юджини и съпругът ѝ Джак започнаха да се срещат през 2011 г. и потвърдиха връзката си с появата си по време на Royal Ascot същата година.

Когато Юджини напусна Лондон, за да работи за аукционна къща в Ню Йорк през 2013 г., двойката поддържаше връзка от разстояние.

По това време Джак каза пред The Daily Mail: „Прекарваме много време в Skype. Чудесно е. Все още сме заедно.”

През 2015 г. принцесата се завърна в Лондон и в медиите веднага се появиха слуховете, че предстои годеж. Минаха обаче цели две години преди Джак да предложи брак на Юджини по време на тяхно пътуване до Никарагуа през януари 2018 г.

View post on Instagram
 


Юджини се омъжи за Джак през октомври 2018 г., преди заедно да посрещнат първото си дете, Огъст, през февруари 2021 г.