Автор
Ева Григорова

Изпълнителката на хита „Хей, малката” Мира вдига сватба

Фолкпевицата Мира е изключително развълнувана от събитията, които я очакват. Тя е горза, че е успяла да създаде щастливо семейство и е намерила мъжът на мечтите си.

Предстои пищна сватба в Белгия, където фолкаджийката живее от 2 години. ТЯ е планирала да носи традиционна бяла рокля, като за избора се е доверила на родни дизайнери.
Интересното е, че предложението за брак е дошло неочаквано точно на нова година. Нейният приятел ѝ е направил изненада пред входа. Той паднал на колене и е поднесъл пръстен с диамант.

View post on Instagram
 

Мира се е запознала с бъдещия си мъж съвсем случайно преди 4 години. Той е с цели 11 години по-млад от нея, но това въобще не е пречка за тях. В началото тя била предпазлива именно заради разликата в годините, но той доказал, че е истински зрял мъж - споделя самата тя пред "Телеграф". Тя разбрала, че той не говори празни приказки и дала шанс на тази връзка.

Мира е майка на малко момченце. 9 месеца основното ѝ занимание е грижата за него. Таткото и бабите помагат, но тя има желание и нужда да се грижи сама за сина си. С раждането на първото ѝ дете животът ѝ коренно се променя.

"Преди да се появи синът ми, аз бях по-скоро егоист. Времето ми беше изцяло за мен. Сега вече всичко е различно. Още докато бях бременна знаех, че след като дойде малкият на бял свят, всичко ще е различно, но реално не си давах сметка колко точно другото става всичко“, разказва Мира.

Певицата днес живее напълно различен живот, далеч от шумотевицата и светлините на прожекторите. Публичността не определено не ѝ липсва, липсват ѝ единствено книгите.

Оказва се, че преди да роди, певицата е успявала почти на един дъх да прочете по 5-6 книги на месец. Не може да даде точна бройка на книгите, които е прочела през живота си, защото са ужасно много. Но казва, че това е най-голямата ѝ страст. Най-много харесва да чете криминални романи, психологически и исторически книги. Има огромна библиотека в къщи и дори вече няма никакво място. В Белгия всеки месец получава книги от майка си.

View post on Instagram
 


Тази година певицата ще се прибере за цялото лято в България. „Имам няколко планирани участия в България, ще работя това лято по-активно“, обяснява тя. Има и други ангажименти, които са планирани и чакат само да бъдат потвърдени. Постепенно се завръща на сцената и няма никакво намерение да се разделя с музиката.

Друга голяма страст на певицата са пътуванията. С днешна дата тя няма особено време за екскурзии. Но планира да пътува с мъжа си до Доминикана, защото е любимо нейно място.

Четете още: Намери си майстора: Алекс показа младото гадже (снимка)