Автор
Ева Григорова

Каквото и да се случва, Меган не се предава: Отново засия с бижу на Даяна

Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха на наградите Ripple of Hope в Ню Йорк по средата на дъждовна буря. Хари държеше чадър над главата на съпругата си, когато тя излезе от колата им с усмивка на лицето си, а след това двамата минаха по синия килим, стиснали ръце и с широки усмивки на лицата.

Меган бе подбрала за случая рокля с дължина до глезена на Louis Vuitton, деколте Бардо и дълги ръкави и подгънати детайли на талията. Безспорно най-любопитният детайл от нейната визия бе пръстен с аквамарин, който някога е принадлежал на покойната майка на Хари, принцеса Даяна. Меган носеше ценния аксесоар на сватбения си ден през май 2018 г., добавяйки бижуто на вечерния прием на двойката във Frogmore House. Тя също беше снимана с красивия пръстен по време на турнето на Съсекс в Тонга през октомври 2018 г.

View post on Instagram
 

Кейт също носеше бижу на принцеса Даяна на Earthshot Prize Gala - изумрудено и диамантено колие, което подхождаше на зеления нюанс на нейната рокля.

View post on Instagram
 


По време на церемонията, Хари обсъди важността на разказването на истории, като каза, че „в крайна сметка сега живеем в свят, в който споделянето на опит и споделянето на истории има огромно въздействие“, добавяйки, че е важно да го направите „ако сте в позиция на влияние и лидерство.'

View post on Instagram
 


Билетите за събитието с участието на семейство Съсекс възлизаха на 1 милион долара всеки, а двамата получиха награда за борбата си срещу расизма. Решението на Фондацията за правата на човека Робърт Ф. Кенеди да ги награди срещна ожесточени критики, особено в британското общество. Меган и Хари всъщност получиха отличието заради изказванията им по време на интервюто си с Опра Уинфри, където двамата обвиниха кралската институция в расизъм, защото неназован член на семейството попитал какъв ли ще бъде цветът на кожата на техните деца. Според критиците на двойката това не е довело до никакви промени, не е доказано и всъщност е съвсем нормален въпрос, който се появява рано или късно във всички семейства.

View post on Instagram
 


Събитието се състоя ден преди премиерата на дългоочаквания документален филм за Меган и Хари, която предстои на 8-ми декември.