Автор
Теодор Муховски

Каниe Уест има намерение да си върне Ким Кардашиян след раздялата й с Пийт Дейвидсън

Рапърът Кание Уест, който разцепва класациите с хитовете си, е твърдо решен да си върне бившата си съпруга Ким Кардашиян, която отново се оказа необвързана след внезапната ѝ раздяла с актьора Пийт Дейвидсън.

45-годишната рап сензация се ожени за 41-годишната бивша звезда Ким Кардашиян през 2014 г., но двамата се разделиха през 2021 г., като разводът им беше финализиран по-рано тази година.

След краха на брака си, Ким се впусна в романс с 28-годишния комик и актьор Пийт Дейвисън – като се смяташе, че двойката се е събрала за първи път миналия октомври, а в началото на годината обявиха публично любовта си.

Но в петък, 5 август 2022, се появиха съобщения, че двойката се е разделила, а Каниe е разбрал за това и се опитва да спечели отново майката на четирите им деца.



Източник сподели пред The Sun, че „тази раздяла кара Кание да бъде настоятелен, за да спечели Ким обратно и да я накара да отмени развода им.

В продължение на месеци Уест казваше на Ким, че тя и Пийт са обречени и няма да издържат дълго време.

И докато рапърът не беше най-големият фен на Пийт, през последните седмици той се фокусира върху това да покаже на Ким, че са съвместими и могат да имат солидно семейство.

Въпреки това, друг източник е на мнение, че Ким е малко вероятно да промени решението си относно развода им, който беше финализиран през март.

Рапърът отправи шокиращи обвинения срещу Ким и семейството ѝ – намеквайки, че тя е организирала човек, който да го убие, и че те го обвиняват, че е употребявал наркотици.



Той също така отправи завоалирани заплахи към Пийт чрез музиката си, чрез насилствени текстове срещу комика и музикален видеоклип, показващ как рапърът погребва жив чучело на звездата от SNL.

Пийт е бил напълно спонтанен и импулсивен и искал Ким да отлети до Ню Йорк или където и да е, само и само за бъде с него.
Но Ким има четири деца и това не е толкова лесно. Тя трябва да се съсредоточи върху децата.

Друг източник е на мнение, че въпреки че имат „много любов и уважение един към друг“, дългите разстояния и натоварените работни графици направиха наистина трудно поддържането на връзката им.
Предстои да видим развръзката и дали рапърът ще успее да си върне бившата си съпруга.

Четете още: Нов рекорд: Ким Кардашиян вече е по-богата от Риана