Автор
Теодор Муховски

Колегите на Джорджина Родригес онемели, когато Кристиано Роналдо я качил в своето Bugatti

Партньорката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес разкри, че футболната суперзвезда е карал колегите си в работата да полудяват, след като я е взимал в края на работния ден в лъскавия си спортен автомобил Bugatti.

Покрай меркантилния португалски нападател, Родригес разкри, че се наслаждава на живота на високо ниво.

Животът ѝ се е променил, тъй като тя се е превърнала в модел и инфлуенсър. Сензационно е преминала от обществения транспорт към превоз с автомобил от огромния автопарк на известния футболист, който струва мегамилиони.

View post on Instagram
 


Джорджина Родригес работела в магазин на Gucci, когато се запознала с настоящия нападател на Манчестър Юнайтед през 2016 г.

"Много пъти ме чакаше след работа, а аз се приключвах чак след 22 часа", споделя тя.

"Спомням си, че веднъж дойде с Bugatti. Колегите ми в работата полудяха. Пристигах с автобус и си тръгнах с Bugatti. Хората не можеха да повярват на очите си."
Роналдо признава, че му било адски смешно да я чака в скъпата си кола пред магазина.

През свободното си време, когато не му се налага да играе футбол, Роналдо често пътува по целия свят, използвайки своя собствен самолет Gulfstream G20, за който се твърди, че струва около 20 млн. паунда.

Способен да достигне максимална скорост от 560 км/ч и да измине 3910 мили с четирима пътници на борда, самолетът се използва активно от младото семейство.



Лесният достъп до него е накарал Джорджина да свикне да се движи в лукс до такава степен, че сега тя не желае да се качи на стандартен самолет с икономична класа.

"За мен най-хубавата част от пътуването със самолета на Кристиано е неговият екипаж, без съмнение", казва тя.

"Самолетът наистина улеснява живота", допълва гордо тя.

Явно половинката на нападателя съвсем се е разглезила, защото преди пътуване до Париж красавицата признава:
"Ако трябваше да бъда два часа на летището с Кристиано, щях да полудея. Искам да кажа, че щях да предпочета да не пътувам."

Самият Роналдо участва в документалния филм за партньорката си и признава пред камерата, че не му е отнело много време да осъзнае, че "Джорджина е жената на живота му".
Припомняме, че в момента звездната двойка очаква близнаци и отглеждат 4-те си по-големи деца.

View post on Instagram
 

Междувременно, наложиха глоба на Джорджина заради твърде секси рокля по време на вечеря в Рияд. Кристиано също беше до нея. Тя била предупредена, че санкцията щяла да бъде двойно по-висока, ако нарушението се повторело.
Португалецът и половинката му трябва да свикнат с по-строгите правила в Саудитска Арабия, където Роналдо вече се състезава с местния "Ал Насър".



Четете още: Няма и следа от изкусителката: Лана Дел Рей изглежда шокиращо днес (снимки)