Крал Чарлз Трети събира "Спайс гърлс" извънредно

30 януари 2023 | 11:44
10717
0
Инстаграм, Getty images
0

Британски медии съобщиха, че "Спайс гърлс" ще се съберат отново извънредно за коронацията на крал Чарлз III през май. Говори се, че всички момичета от култовата група, Виктория Бекъм, ще излязат на сцената. Изпълнението им ще стане част от големия концерт по случай коронацията.

Твърди се, че кралските организатори "много искат" да привлекат момичешката група като "звезден подпис" за концерта, защото момичетата са се срещали с Чарлз няколко пъти по време на кариерата си.

Ако концертът се състои, "Спайс гърлс" за пръв път ще излязат на сцената в оригинален петчленен състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Тридневният спектакъл по случай коронацията на крал Чарлз ще се състои между събота и понеделник, 8 май, пише БГНЕС.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

"Кралските организатори много искат да осигурят най-голямата британска момичешка група и "Спайс гърлс" сериозно обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност реалността е такава: коронацията е поне толкова специална, колкото и Олимпийските игри - единствен по рода си празник. Витае общото усещане, че обединението може да се случи за нещо толкова значимо. Мел Би и Мел Си са лидерите в групата, които се опитват да го осъществят", казва източник за The Sun.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени