Леле, какъв красавец: Вижте как изглежда синът на Майкъл Джексън сега (снимки)

04 октомври 2021 | 12:50
74404
5
снимки: Instagram, Getty Images
5

Когато Майкъл Джексън си отиде от този свят, през 2009 г., той остави трите си малки деца, които обичаше безкрайно. Днес обаче те вече са големи и всеки е поел по пътя си в живота. Най-много сме чували за дъщеря му Парис, която тръгна по неговите стъпки. Младата красавица е актриса и е напълно пленена от магията на музиката. Тя не спира да създава свои песни, но те са доста различни от творчеството на баща ѝ и съвсем не толкова комерсиални.

 

Останалите две деца на Майкъл, Принс I и Принс II, стоят далеч от светлината на прожекторите. А поводът да ви припомним за Краля на попа са последните кадри, които Принс I е споделил в социалните мрежи. До много скоро го помнехме като закръглено момче с невзрачен вид, но очевидно наследникът на Майкъл Джексън е поработил над визията си и днес е истински млад красавец. 

Той е плод на любовта между легендарния певец и Деби Роу, но въпреки че е от артистично семейство, Принс не тръгва по пътя на музиката. Голямата му страст се оказва телевизията, като преди години следваше кинорежисура, но след това преустанови избора си и записа управление на бизнеса. Когато навършва 20 г., Принс създава продуцентска компания, с която си изкарва хляба и до днес. Той се представя отлично и на любовния фронт - в началото на 2021-ва се навършиха точно 4 г. от връзката му с Моли Ширман, с която се запознава в университета. 

Четете още: Кралица Елизабет с първа реч за принц Филип след смъртта му

Още по темата

Коментари

5 Шиши
  21 ноември 2021 | 12:16 отговор
 

Клюкари

 
4
  06 октомври 2021 | 12:28 отговор
 

Ако му е истински син, щеше да е с друг цвят на кожата.

 
3 Боряна
  05 октомври 2021 | 12:14 отговор
 

Същински Майкъл Джексън

 
2 Woman
  04 октомври 2021 | 18:31 отговор
 

Е,какъв плод на любовта,нали М.Д.е платил солидна сума на Деби,за да стане сурогатна майка!

 
1
  04 октомври 2021 | 16:38 отговор
 

Симпатично момче, но чак пък красавец!

 

Добави Коментар