"Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение.

Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация ѝ е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени в това приключение, наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.

Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви!
Ваша Софи. @kato2kapkivoda @lili_ivanova Lili Ivanova"

View post on Instagram
 

Тези думи написа Софи Маринова в профила си в Инстаграм. С тях ромската перла изрази дълбоката си благодарност и радост от жеста, с който самата Лили Иванова я удостои.

Повод за положителната реакция на Лили бе интригуващата имитация на Маринова, с която гласовития славей на ромската музика успя да докосне сърцето на кралицата на родната естрада.

Да припомним, че нелеката задача да имитира голямата Лили Иванова на полуфиналите на 9-ти сезон на шоуто „Като две капки вода“ се падна именно на Софи Маринова. А тя, безспорно, се справи повече от великолепно със задачата. Софи никога не е криела възхищението си от Лили и неведнъж е признавала, че за нея тя е идол.

От своя страна Лили Иванова сподели публикацията на Софи и я качи на стори в Инстаграм.

Четете още: Еха! Моника Белучи идва скоро в България (подробности)