Мадона, която играе баскетбол с всичките си деца вкъщи (снимки)

Мадона никога не е била просто световна звезда или модна икона и актриса, а личност, от чийто пример можем само да се учим. Певицата, която и до днес не спира да заразява милионите си фенове с енергията и новите си оригинални идеи на сцената, е и прекрасна майка, която би дала всичко за децата си. Точно както направи през 2018 г., когато се премести в Лисабон, за да може осиновеният ѝ наследник Дейвид Банда да започне футболната си кариера.

Очевидно Мадона успява да поддържа спортния дух във всичките си деца или поне така изглежда от снимките, които самата тя споделя от новия си дом в Лос Анджелис. Вчера тя публикува няколко кадъра и видео, на които позира с баскетболни топки. Показа и как играе заедно със синовете си Дейвид (15г.), Мърси Джеймс (15г.) и 2-годишните си дъщери близначки Естер и Стела. Цялото семейство изглежда толкова щастливо и посветено на спорта. Оказа се, че членовете се забавляват не само с баскетбол, но и с плуване.

От видеото се забавлява, че Дейвид има завидни баскетболни умения, всички останали заложиха на гмуркането в басейна на тузарското имения на Мадона, което откупи за 25млн. долара от The Weeknd. Изглежда, че певицата е направила страхотна инвестиция, тъй като къщата разполага с всякакви удобства, неприлично много лукс и възможност за упражняване на най-любимите спортове на децата ѝ.

Четете още: Галена трогна феновете с разтърсващо признание навръх рождения си ден