Автор
Ива Петрова

Мария Бакалова разхожда майка си из лъскавите заведения на Ел Ей

Мария Бакалова в момента се радва на компанията на най-скъпия на сърцето си човек.

Майката на първата българка, номинирана за престижната награда "Оскар", е на гости на дъщеря си в Ел Ей, където Мария Бакалова успява да подари на майка си прекрасни мигове заедно, след като не я е виждала от няколко месеца.

View post on Instagram
 

Въпреки многобройните си работни ангажименти тя намира време да запознае мама Руми с най-интересните кътчета, които Лос Анджелис може да предложи. В града на ангелите родителката на звездната българка е имала възможността да вечеря лично с Джесика Пастер, стилистката на едни от най-големите артисти в Холивуд, която е и изключително близка приятелка на Мария.

"Три приятелки", написа Румяна Бакалова под снимка с Мария и Джесика.

View post on Instagram
 

Освен на приятни вечери с интересни личности Мария развежда майка си из забележителностите на Западен Холивуд, където 25-годишната родна знаменитост живее. Румяна пристига при дъщеря си в изключително важен момент за нея, а именно премиерата на новия ѝ филм - "Тела, тела, тела". Датата на събитието е 5 август. Любопитно би било да видим какъв тоалет ще предложи този път Джесика Пастер, за да помогна на Мария Бакалова отново да засияе в пълния си блясък.

От дълги години Пастер работи с плеяда звезди, които ѝ се доверяват за визията си на червения килим. Сред знаменитостите, които разчитат на Пастер за външния си вид, са Никол Шерцингер, Ан Хатауей, Емили Блънт, Дженифър Лорънс, Сандра Бълок, Ева Лонгория и редица други ппрочути дами.

View post on Instagram
 

Четете още: Провокативна снимка на Мария Бакалова превзе мрежата