Автор
Woman.bg

Наоми Кембъл полудя по коронавируса, опакова се като космонавт

Може и да не подозирате, но Наоми Кембъл е истински звезден гермофоб. Тя неведнъж е споделяла пред феновете за строгите си хигиенни навици, а също и за процедурата, която извършва винаги, когато се качва на самолет.

Въпреки че е дама от класа и вероятно разполага с цял отбор персонал, който да се грижи за средата, в която е тя, да е напълно хигиенична, Наоми задължително почиства мястото си предварително. Невъзможно е да я „хванете“ без мокри кърпички и дезинфектант, а откакто върлува коронавирусът, моделът взима още по-строги мерки за здравето си.

Вчера звездната красавица публикува снимка, пременена в дрехите, с които в момента пътува по света. След като преди няколко дни тя показа ръкавиците и маската, които не сваля, за да се предпази, сега е ред на костюма, който не разкрива нито сантиметър от секси тялото ѝ.

View post on Instagram
 


Наоми Кембъл е покрита от глава до пети с предпазен гащеризон, с който сякаш се готви да излети в Космоса. Разбира се, лицето ѝ продължава да е закрито с маска.

Към снимката звездната дама е написала: „Безопасността на първо място, вече сме на следващото ниво.“

Освен че е облечена в бял гащеризон, Наоми носи багажа си и в бял куфар. Все пак, макар и с твърде много предпазни средства, моделът си е модел и знае как да изглежда ефектно.

View post on Instagram
 


Четете още: Тайната на Ева Мендес - една и съща храна всеки ден