Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл си направила ДНК тест: оказа се, че е 43% нигерийка

Меган Маркъл публикува най-новия си подкаст в платформата Spotify. Последният епизод е посветен на стереотипа "Злата черна жена", а гости на херцогинята бяха актрисите Зиве Фумудо и Иса Рей.

Момичетата обсъдиха трудностите, пред които са изправени чернокожите жени, а именно расизма и сексизма. Според Меган стереотипът се корени в поробването на африканците.

View post on Instagram
 

„Страхувах се, че заради стереотипа за чернокожите жени ще ме възприемат като твърде решителна. Затова се опитах да ходя на пръсти: страхувах се да поискам това, от което имах нужда. Мислех, че ще изглеждам взискателно. Но, Боже мой… просто се опитвах да изясня ситуацията.“ - казва тя в подкаста си.

View post on Instagram
 

Освен това Меган сподели, че когато се е явявала на прослушвания за ролята на чернокожи жени, героините били описани според принципа на едно и също клише.

Малко по-късно, в хода на разговора, херцогинята сподели, че наскоро се е подложила на генетичен тест, който показал, че е 43% нигерийка.

View post on Instagram
 


Припомняме, че служители на Бъкингамския дворец обвиниха Меган Маркъл в необуздан гняв: в допълнение към своите пасивно-агресивни коментари на работа, тя дори два пъти хвърлила чинии по служителите си. И двете истории са разказани от самите жертви, чиито имена не се съобщават официално.