Автор
Кристина Кирова

Не е толкова перфектна: Кейт се изложи жестоко в кухнята (видео)

Изглежда, че перфектната Кейт не е чак толкова перфектна и макар да е принцеса на Уелс и светът да я обожава напълно заслужено, си има своите малки недостатъци. Или пък не чак толкова малки, защото знаем, че е прието уменията в кухнята на една жена да бъдат особено важни.

Този път Кейт, която, както винаги беше като истинска фея сред английските поданици, беше на официално посещение в старчески дом, където обаче се поизложи в мига, в който трябваше да влезе в кухнята и да покаже как прави палачинки. На пръв поглед много лесна задача, но на всички ни се е случвало тестото да залепне за тигана, докато обръщаме палачинката, нали? Само че ако на нас може да ни е простено, защото го правим в дома си без публика, то на Кейт нищо не ѝ се прощава. И няколко грозни палачинки могат да ѝ костват подигравки дни наред.

Точно това се случи, когато принцесата влезе в кухнята и пред очите на готвачи, с треперещи ръце хвана шпатулата и не успя да си обърне палачинките безпроблемно. Мидълтън, която се слави като скромна кралска особа, без обслужващ персонал, изглежда не готви често у дома, защото сякаш виждаше за пръв път някои пособия в кухнята.

Кейт обаче е интелигентна дама и никак не се притесни от провала си, а го посрещна с усмивка и закачливо заяви: "Може би е по-добре да не ги ядете тези палачинки".

Разбира се, в мрежата има безпощадни коментари по адрес на принцесата на Уелс:

"Веднага се вижда, че Кейт не стъпва в кухнята", "Сега знаем, че и Кейт има недостатъци", "Тя дори не може прави палачинки, само се усмихва и маха", "Кейт трябва да вземе уроци по готвене от Меган", са малка част от изказванията на потресени потребители.

Четете още: Камила извади ноктите: Отмъщението на кралицата-консорт!