Автор
Ева Григорова

Ново 20: Меган и Хари ще станат отново кралски особи, но при едно условие

Принц Хари и Меган Маркъл се надяват един ден да се завърнат във Великобритания като кралски особи на половин работен ден.

Това твърдение бе направено от кралския биограф Том Куин, който е автор на книгата Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle. Той е на мнение, че двамата ще направят опит да се върнат в Обединеното кралство, след като принц Чарлз стане крал.

View post on Instagram
 

В момента херцогът и херцогинята на Съсекс живет в Монтесито, Калифорния, след като напуснаха кралското семейство през 2020-та година.

Когато двамата за първи път обявиха, че имат желание да сменят кралския си статус, ясно заявиха, че смятат да печелят свои лични финанси, докато все още работят като членове на кралското семейство.

Том Куин е на мнение, че Меган и Хари вярват, че Чарлз ще се опита да модернизира монархията, за разлика от кралица Елизабет II и че когато той стане крал, вероятно ще им даде възможност едновременно да изкарват милиони и да работят като представители на монархията.

Кралица Елизабет II категорично заяви, че за нея работата в услуга на обществото и частните начини за изкарване на средства не са съвместими.

Куин твърди още, че Меган и Хари нямат желание да прекарват цялото си време в Америка и че принцът иска да открие своята нова роля в кралското семейство.

Твърдението на писателя идва след появата на слухове, че принц Хари вероятно няма да се завърне във Великобритания за празненствата по случай платинения юбилей на своята баба кралица Елизабет II. Според британските медии, за него ще бъде изключително трудно да се срещне със семейството си след публикуването на неговите мемоари, които се очаква да излязат по същото време.

Редица анализатори смятат, че книгата ще съдържа експлозивни детайли от живота на кралското семейство. За нейното издаване принцът получи аванс от над 20 милиона долара.

Том Боуър, който пък подготвя автобиография за Меган Маркъл, твърди че Хари е пред сериозна дилема: дали да посети кралица Елизабет II, знаейки че е получил милиони, за да продаде душата си.