Автор
Ева Григорова

Няма да я познаете: Кайли Дженър махна филърите!

Кайли Дженър предизвика спекулации, че е премахнала филъра си за устни, след като бе забелязана на фестивала Coachella с доста по-малка уста.

25-годишната риалити звезда беше видяна на музикалния фестивал в Калифорния миналия уикенд, като феновете бързо отбелязаха, че тя изглежда доста различно.

Те коментираха: “Устните ѝ изглеждат доста нормални, сякаш виждам старото ѝ лице“ и “Устните ѝ изглеждат добре, да се надяваме, че си е дала почивка от филърите“.

Въпреки че Кайли все още не е коментирала твърденията, тя наскоро разкри, че това, че е станала майка, я е накарало да се върне към естествената си красота.

Дженър, която направи състояние от компанията си за гримове, има дъщеря Сторми на пет години и син Ейър на 14 месеца от бившия си Травис Скот.

Преди време Кайли разкри, че нейният подход към красотата се е променил, откакто е станала майка, казвайки: “Това ме накара да се обичам повече. Сега виждам моите черти в дъщеря ми и сина ми, но знаете ли, дъщеря ми прилича на мен. Виждам красотата си в нея и това със сигурност ме накара да се обичам повече.”


Тя разказа и за решението си да си сложи филъри за устни, като призна, че е била изненадана от реакцията на хората. Кайли обясни: “Мисля, че е много погрешно схващане за мен, че съм имала толкова много операции на лицето си и че съм била несигурен човек, а всъщност не бях! Да, обичам плътните устни и исках плътни устни, но докато растях, винаги бях най-увереният човек в стаята. Имах една единствена несигурност в устните, така че си взех филър за устни и това беше най-доброто нещо, което съм правила. Не съжалявам. Но винаги съм мислил, че съм сладка.”

Риалити звездата за първи път си постави филъри за устни на 17, след като едно момче отбелязало, че е изненадан, че тя се целува толкова добре с „малките“ си устни.