Автор
Теодор Муховски

Обрат: заради пикантна тайна Пике може се откаже от попечителство на децата си

Лъснаха поредните пикантни подробности около певицата Шакира и испанският футболист Жерар Пике. Наскоро Шакира прекрати връзката им, защото стана ясно, че палавият футболист ѝ е изневерил, при това неколкократно.

Тъй като Шакира живееше в Каталуния само заради Пике, след като се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си и да се засели в САЩ.

Защитникът на каталунския тим искаше да остане по-близо до децата, но според последни разкрития той по-скоро може да приеме офертата ѝ.
Да си припомним, че в последните дни тя му предложи 2 милиона долара, с които да изплати дълговете си и да започне отначало, като даде обещание да му осигури по 5 билета за първа класа отиване и връщане до САЩ, за да се види с децата си.



В Испания се шушука, че обратът в отношенията между звездната двойка е с цел да не се разкрие огромна тайна помежду им.

Журналистът Пипи Естрада разказа версия, според която Пике в компанията на още футболисти издирват красавици в мрежата и споделя, че лично е виждал събития по нощните клубове с тяхно участие, които никак не хармонизират с добри семейни отношения.

Жирналистът каза, че Пике и компанията му си харесват дадена жена в Интернет, след което дават на друг да ѝ прати покана за среща и ако тя клъвне, посредник урежда всичко, за да не бие на очи.

Това е причината подобни флиртове и изневери да са трудно доказуеми. Дори се стига дотам, че се плаща на въпросната жена, за да си държи езикът зад зъбите - допълва още испанския футболист.



В живота на певицата това не са единствените трудности - наскоро испанската прокуратура поиска 8 години и два месеца затвор за Шакира по дело за данъчни измами.

В момента Шакира е готова да се защитава в съда и да докаже, че е невинна. Тя декларира, че парите са били спечелени от турне, когато тя все още не е пребивавала в Испания и това е причината да не е подала декларация за произхода им.

Четете още: Шакира отказа споразумение с прокуратурата и отива на съд