Автор
Woman.bg

Певицата Цвети Радойчева украси жива елха с дъщеричката си

Поп певицата сподели емоционални снимки в социалната мрежа как украсява голяма естествена елха в двора на своята вила. А най- добрата ѝ помощничка беше нейната 4-годишна дъщеричка Ванеса, която бързаше с голям ентусиазъм да укичи гирлянди и красиви играчки.

Цвети написа пост в своя профил, в който коментира колко е важно да сме възможно най-близо до природата и да бъдем естествени и автентични: "Готови сме с нашата елха в двора на вилата ни! Емоцията да украсим живата ни, вече пораснала, елха беше неповторима! Аз се радвах като малко дете заедно с моята 4-годишна дъщеричка Ванеса! Връзката с природата, смеха, греещите очи, любовта... всичко това е нашата автентичност! Бъдете истински, приятели, и се радвайте на всеки миг!"

Родната певица е ограничила своите социални контакти поради пандемията с Covid19 и прекарва времето със семейството си на своята вила, далеч от града. Въпреки поканите талантливата певица отказа всички телевизионни участия след гостуването в "Шоуто на Николаос Цитиридис" миналия месец и прецени, че най-добрият начин да се предпази от вируса е изолацията.

Коледните и новогодишни празници наближават и красавицата има предварително поети участия, но при създалата се ситуация, колкото и да обича професията си и музиката, вече не прави планове, тъй като е на мнение, че не знаем какво ще ни донесе следващия ден и предпочита да живее тук и сега и да се радва на миговете, прекарани с любимите хора.

"Мисля, че основният урок, който трябва да научим от пандемията и ситуацията, в която сме поставени всички, е да не правим планове, а да живеем тук и сега с душа!!!
Пазете се е бъдете здрави :) !“

Четете още: Вижте красавеца, в когото бившият министър на туризма Николина Ангелкова е лудо влюбена