Прея съсипа Здравко от Ритон, вижте как го нарече (видео)

Прея е едно от най-усмихнатите лица на българската музикална сцена, но не забравя критиките, които е получавала по свой адрес през годините. Вчера гласовитата дама се възползва от гостуването на дует Ритон в шоуто на Николаос Цитиридис, в което се изявява като вокал на бандата, за да си го "върне" за някогашните нападки на Здравко към нея.

За да анонсира певеца като гост в предаването, Прея сподели видео от далечната 2013 г., когато тя беше участник в шоуто "Музикална академия", а Здравко бе жури. По всичко личеше, че той никак не ѝ симпатизира и дори стигна по-далеч в критиките си към нея, като сподели, че извън формата единствено би я поканил да изчисти градината му. С две думи - така и не призна таланта ѝ като певица.

View post on Instagram
 

Само че съдбата има страхотно чувство за хумор и Прея и Здравко се срещнаха отново и младата дама се възползва от случая, за да демонстрира същото негативно отношение към по-възрастния изпълнител, каквото демонстрира той преди години. Изпълнителката използва профила си в Инстаграм, като сподели видео как Здравко я напада в шоуто "Музикална академия" и като описание към публикацията, написа следното:

View post on Instagram
 

"Днес на гости в Шоуто ни е Царя на Кринджа, Повелителя на Расизма и Властелина на Плейбека. Аз само ще оставя това тук, иначе приятно гледане."

На това му се казва сладко отмъщение!

Четете още: Фенове на Алекс Петканова скочиха срещу нея: не рекламирай банички, не ти вярваме!