Паниката около короннавируса е завладяла не само вас, не само сънародниците ни. Тя е завладяла света и дори британското кралско семейство. В момента херцозите Меган и Хари и синът им Арчи са се подложили на пълна изолация в дома си в Канда. Техни приближени обаче издават пред медиите, че принцът е изключително притеснен за кралица Елизабет и за баща си принц Чарлз.

Всъщност Меган е споделила на свои приятели, че любимият ѝ се чувства безпомощен и е под огромна паника, защото опасността за баба му и баща му е реална, а подобно заболяване може да бъде фатално за тях. Бившата актриса разкрила още, че Хари е благодарен на съдбата, че е успял да прекара време със семейството си, преди да избухне пандемията. Принцът е предупредил многократно Елизабет и Чарлз да са изключително внимателни и да взимат мерки за здравето си.



Отвъд океана Меган също спазва всички възможни правила, които да предпазят нея и любимите ѝ момчета от коронавируса. Тя е наредила целият персонал, който се грижи за нея, Хари и Арчи да носи латексови ръкавици и да спазва още по-стриктна хигиена. Също така е ограничила максимално контакта с прислугата.

Според източниците в момента Меган и Хари водят преговори с експерти как биха могли да помогнат на обществото в този тежък момент. Те вярват, че пандемията е криза и на психическото здраве и биха желали да съсредоточат усилията си в тази посока.

„Меган сподели, че пълната изолация не може да попречи на нея и Хари да помогнат. Те не искат, докато прекарват цялото си време у дома, да не бъдат полезни на обществото и да не правят нищо. Според нея всичко, което се случва в момента, е резултат на огромна психическа криза. Тя иска с Хари да изградят онлайн платформа, която да оказва помощ на уязвимите и тези, които преживяват психически срив. Защото те трябва да знаят, че не са сами в този момент“, споделят източниците пред медиите.



И макар Меган да е притеснена от заплахата, която е обсебила света, тя прави всичко възможно да не превръща паниката в част от всекидневието си. Ограничила е контактите си, живее в пълна изолация, мие ръцете си редовно и не докосва лицето си. Оттук нататък тя е отдадена изцяло на идеята, че домът трябва да бъде спокойно място, изпълнено с любов и хармония.

В същото време обаче принц Хари живее в притеснение за кралицата и принц Чарлз, а освен това отношенията с брат му Уилям, според техни близки, са по-обтегнати от всякога. Но кой знае – изолацията и трудната ситуация могат да стопят ледовете между кралските братя.



Четете още: Кейт Хъдсън изкупи супермаркета, Арнолд Шварценегер учи кучето да си мие лапите