След като се отказа от кралските си правомощия, принц Хари каза „сбогом“ и на легендарната си прическа. Не е тайна, че херцогът не се слави с гъста грива и неведнъж е бил обект на хапливи закачки заради оголеното си теме. Е, явно Меган е решила да промени и това (или поне предполагаме, че причината за промяната се крие в нея).

Днес научихме шокиращата новина, че внукът на Елизабет II се е подложил на операция за присаждане на коса. Иформацията не е потвърдена от кралското семейство, но Хари е бил забелязан в една от водещите трихологични клиники в Лондон. В родната за принца Великобритания също се шири предположението, че именно Меган е причината той да се замисли за плешивостта, от която страда дълго време. Някои дори отбелязват, че проблемът с косопада му се е задълбочил след сватбата му с бившата актриса и особено след раждането на сина им.



Не е тайна, че плешивостта не е рядко срещана сред мъжката част на кралското семейство. Братът на Хари, принц Уилям, също не може да се похвали с буйна грива. Дали съпругът на критичната Меган най-накрая ще се пребори с проблема? Нямаме търпение да видим от следващите му публични из

яви.

Междувременно източници, близки до Хари и любимата му, издават, че и двамата се чувстват изключително щастливи и далеч по-спокойни в Канада. В момента те свикват с новия си живот и нямат никакви намерения да се завръщат във Великобритания.

Четете още: 11 знаменитости, посветени в рицарско звание (Снимки)