Радина Червенова потвърди, че се е развела с Коко Каменаров

07 септември 2021 | 15:19
11553
1
Снимки: Facebook
1

Телевизионната водеща Радина Червенова е едно от новите лица в поредния сезон на предаването "Преди обед" по bTV.

Култовата тв звезда, която след дългогодишна служба в БНТ, направи последната си новинарска емисия на 3 юни 2018 г., стана част от предаването с думите "Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала с удоволствие. Благодаря за посрещането! Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир". 

"Мис Телевизионен чар 1998", която е и модел на 8-метровата статуя на Св. София в центъра на столицата, отговори и на въпрос дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров. „Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“.

Точно след тази радостна вест в студиото на "Преди обед" влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчев и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг.

"Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас. Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“, разказа Анастасия.

На чара и професионализма на Радина Червенова ще можем да се наслаждаваме в "Преди обед" всеки понеделник и сряда.

 

Четете още: Милица Гладнишка показа по-младия мъж в живота си (снимки)

 

Още по темата

Коментари

1 Биби
  10 септември 2021 | 16:54 отговор
 

Радина беше ужасно красива, като млада и сега е също красива. Дъщерите, като ги гледам и те са много хубави, но не са толкова чаровни, като майка им някога.

 

Добави Коментар

Най-четени