Феновете на култовия киноразказ за Бриджит Джоунс и нейните любовни перипетии отново възкръсва на големия екран. В новата лента героинята вече е майка, която разказва историята си на сина си, съобщава в. "Сън".

Това е четвъртият филм за очарователната Бриджит. В последната екранизация за нея - "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта", тя се опитва да открие кой е баща на бъдещото ѝ дете. Оказва се, че това е адвокатът Тарк Дарси – в ролятата Колин Фърт.

View post on Instagram
 

Сред останалите звезди в лентата бяха Ема Томсън, Джим Броудбент, Силия Имри, сред които и 31-годишният Ед Шийран, който имаше участие в епизодична роля. В новия филм има вероятност отново да видим и Хю Грант като Даниъл Кливър, който в третата лента не се появи.

View post on Instagram
 

Първият от филмите за Бриджит Джоунс излезе през 2001 г., като приходите от него бяха над един милиард британски лири.

Съсценаристка на филма е писателката Хелън Фийлдинг, създала образа на Бриджит Джоунс.

"Малко са по-успешните романтични комедии от тази за Бриджит Джоунс, но всички мислеха, че с нея е приключено", споделя неназован източник пред изданието. "Продуцентите обаче съзнаваха, че има голям пазар за нов филм, ако се появи подходяща история. Сякаш времето дойде тя да бъде разказана".

View post on Instagram
 

Четете още: Едно щастливо и земно момиче: Джей Ло сама се гримирала за сватбата си с Бен