Сано показа за първи път сина си с протезата (Снимки)

30 май 2022 | 14:52
41683
3
Снимки: Instagram
3

Актьорът Александър Сано сподели за първи път снимка с доведения си син, откакто младежът загуби част от ръката си. На нея Иво позира с широка усмивка, без да се притеснява от протезата си.

Припомняме, че синът на Нели Атанасова - жената до Сано, от връзката ѝ с Иво Карамански (легендарния криминален бос от миналото) загуби лявата си ръка при катастрофа близо до холандския град Утрехт, където учи висшето си образование.

От няколко дни той има нова супермодерна протеза, а вторият му баща е изключително горд със силния дух на младия мъж, който нито за миг не се предал пред трудностите.

„Този пост го посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дават на родителите си да паднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни", пише Александър Сано в профила си в Инстаграм.Трогнати от кадъра, редица колеги на Сано изразиха възхищението си от мъжеството на Иво и неговия доведен баща. "Евала", пише Юлиан Вергов. "Респект", коментира Ивайла Бакалова.

Бионичната ръка е командвана от импулсите на мускулите и върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка.


Четете още: Мария Игнатова зашемети всички с тази визия (снимки)

Още по темата

Коментари

3 000
  07 юли 2022 | 09:56 отговор
 

Поведение за пример.Браво и на двамата

 
2 БРАВО НА МОМЧЕТО!! МНОГО ВИСОК ДУХ ИМА!! БРАВО И НА БАЩАТА
  16 юни 2022 | 07:38 отговор
 

 
1
  01 юни 2022 | 19:25 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени