Първата медийна изява на Сашка Васева след операцията ѝ в Германия и откровената ѝ изповед за ада, през който минава през последните месеци, трогна сърцата не само на верните ѝ почитатели, но и на всички онези, които не спираха да я хулят през годините.

Сред последните се оказа и журналистката, известна с пиперливия си и безпощаден език - Албена Вулева. За нея знаем, че не една или две звезди в предаването ѝ "Сигнално жълто" е ставала обект на присмех и злъчни коментари от страна на Вулева. Но ето, че драмата на Сашка успя да разчувства дори и нея.

"Колко тъжно... Здравето е най-важно! Сашка е много добър човек, пожелавам ѝ да се оправи бързо и да се върне към предишното си излъчване. Не заслужава да изглежда така тъжно...", гласи емоционалният коментар на Вулева в социалните мрежи.

Да припомним, че изпълнителката на "Не мога да те забравя, Георги" претърпя животоспасяваща операция за отстранява на тумор на мозъка.

Тя силно вярва, че един ден ще прогледне и моли хората да я подкрепят с обичта си и желанието си да я канят и слушат по участия, защото музиката е нейният живот.

View post on Instagram
 

Само преди броени дни певицата се качи на сцената на "Пирин фолк", а цялата зала бе на крака по време на нейното изпълнение.

Тези, които наистина познават Сашка, споделят за нея, че е прекрасен човек и по никакъв начин не заслужава да страда толкова много. Всички се молят, че ще се случи чудо и че тя отново ще озарява сцената с неподражаемия си блясък и присъствие.

Четете още: Сашка Васева: Съпругът ми е ангел. Пожелавам си отново да виждам!