Шакира отпразнува рд с приятели, Пике отбеляза своя с новата си

03 февруари 2023 | 15:35
4213
4
Getty Images/ Instagram/Twitter
4

Шакира и Жерар Пике, които се разделиха скандално, след слухове за изневери от страна на футболиста, са родени на една и съща дата. Вчера двамата отпразнуваха празника си поотделно за първи път от 12 години. Тя е родена на 2 февруари 1977 в Колумбия, а той - на 2 февруари 1987 г. в Испания.

Певицата отпразнува 46-ия си рожден ден, наслаждавайки се на вечер с приятели в Барселона. Изпълнителката на хита Hips Don't Lie бе щракната от папараци в приповдигнато настроение и с огромна усмивка на балкона на дома си.

По-големият син на Шакира и Пике - 9-годишният Милан, също беше щракнат от напористите фотографи в празничния ден за своите майка и баща. Изпълнителката споделя Милан и по-малкия си син Саша, на седем, с отчуждения си съпруг, с когото се раздели през 2022 г.

Твърди се, че Шакира е разбрала, че бившият ѝ е изневерил, когато открила, че бурканче със сладко от ягоди в дома си, след дълго пътуване. Тя знаела, че нито Пике, нито двамата им синове обичат ягодово сладко и затова се досетила, че някой друг е бил в дома им.

 


Междувременно Пике, който вчера отбеляза 36-ия си рожден ден, беше щракнат също в Барселона с новата си изгора 23-годишната Клара Чиа.

На 12-ти януари Шакира пусна нова своя песен, която очевидно беше обвинение към Пике и Чиа. Тракът носи името Bzrp Music Sessions 53, а в него изпълнителката ясно дава да се разбере, че под прицел е именно Клара. „Струвам две по 22“. Разменихте Ferrari за Twingo. Размени Ролекс за Касио.” - пее тя.

Малко след появата на песента, Пике реши да обяви официално връзката си с младата студентка по ПР и пусна техен общ фотос в своя профил в Инстаграм.

 

Още по темата

Коментари

4 Шакира
  06 февруари 2023 | 08:08 отговор
 

е силна - ще се съвземе, а и пари има. Пике е просто лигльо.

 
3 Ина
  04 февруари 2023 | 18:53 отговор
 

Виновна не е Чиа , а Пике ! И освен това е сигурно , че ако не е Чиа , ще бъде някоя друга ! Както е изневерил на Шакира , за която много мъже мечтаят , така ще изневери и на Чиа.Въпрос на време е .

 
2 Риа.....
  04 февруари 2023 | 13:24 отговор
 

На,Чия мястото не е там....той трябва да бъде при семейството си при жена си и тези прекрасни създания....

 
1
  04 февруари 2023 | 13:23 отговор
 

На,Чия мястото не е там....той трябва да бъде при семейството си при жена си и тези прекрасни създания....

 

Добави Коментар

Най-четени