Автор
Ева Григорова

Шокиращата книга на Уил Смит: Мисли за самоубийство, тантричен секс и харем от 25 жени

Вчера на пазара в Америка се появи дългоочакваната автобиография на легендарния и неостаряващ Уил Смит. Книгата носи простичкото заглавие “Уил”, но в нея актьорът разкрива душата си, показва кой всъщност живее зад образа на холивудската звезда и споделя ценни уроци затова как се е справил с някои от най-трудните моменти от живота си.

Разкритията са много и са шокиращи, но едновременно с това показват човешкото лице на един мъж, устремен в това да направи най-доброто, на което е способен.

View post on Instagram
 

Ето ги и някои от най-шокиращите признания на Уил Смит:

За момента, който го е определил като личност:

53-годишният актьор откровено разкрива, че един от най-важните моменти в живота му е това да гледа как баща му Уилърд Смит удря майка му по главата. По това време Уил е едва на 9 години и разказва, че буквално е замръзнал от страх да се намеси в ожесточения скандал.

“Баща ми ме измъчваше. Освен това той беше най-великият мъж, който някога съм познавал. Той беше една от най-големите благословии в живота ми и един от най-големите източници на болка в него” - пише актьорът в своя мемоар.

Бащата на Смит почина през 2016-а година, след като бе диагностициран с рак. Той бе пенсиониран инженер от американските авиосили.

Уил дори признава, че голяма част от комедийния му талант се дължи именно на насилието, на което е станал свидетел като дете. Той използвал шегите като защитен механизъм, смятайки, че ако забавлява всички и ги кара да се смеят, те не биха прибегнали до насилие.

“Шегите разтварят негативните моменти. Невъзможно е да бъдеш ядосан, мразещ или насилник, когато се смееш” - казва Смит в свое интервю.

View post on Instagram
 


Уил Смит помисли за самоубийство за първи път, когато бил на 13 г.

Актьорът стига още по-далеч с признанието, че е мислил за самоубийство два пъти в живота си: първият път бил, когато майка му решила да напусне семейството, заради насилието, на което била подложена. За последен път баща му я ударил, когато Уил бил на 13 г.

“Беше ѝ писнало. Отиде на работа следващия ден и повече не се върна. Всъщност тя не отиде далеч, само на няколко пресечки в къщата на баба ми Джиджи, но посланието беше ясно - тя беше приключила с баща ми” - пише актьорът.

Така Смит почувствал огромна вина и самота и дори помислил да се самоубие, но в този момент се сетил за своята баба Джиджи, която била неговият морален компас.

“Мислех си да взема хапчета, бях гледал как хора си режат вените във вана по телевизията. Това, което обаче продължаваше да звъни в съзнанието ми беше бледият спомен, в който чувам Джиджи да казва, че самоубийството е грях” - пише актьорът.

Уил ревнувал Джейда безумно от Тупак Шакур

Съпругата на актьора Джейда израстнала заедно с рапъра Тупак Шакур и двамата дори посещавали едно и също училище. Тяхното приятелство обаче влудявало Уил, който се чувствал изключително несигурен в себе си.

“В началото на връзката ни, тяхното приятелство ме измъчваше. Той беше ПАК! А аз бях себе си. Той събуждаше в мен представата, че съм страхливец. Мразех факта, че не съм това, което е той, страдах от разкъсваща ревност. Исках Джейда да гледа мен, както гледа него.

Той усетил чувството, че е победител, когато Джейда започнала да прекарва по-малко време с Шакур и насочила вниманието си към него. Смит признава още, че неговата несигурност му попречила да стане приятел с легендарния рапър.

Тантричен секс и харем

В началото на връзката си с Джейда двамата с Уил имали незабравими моменти, но нещата започнали да излизат извън контрол около 40-ия рожден ден на актрисата и тв водеща. Тогава Уил организирал невиждан няколкодневен купон в Санта Фе. Празненството включвало игра на голф, разходки в гората, а Уил дори направил документален филм за семейството си и наел Миси Елът, за да пее на празненството. Идеята му била да демонстрира, че е перфектният съпруг, но Джейда не била никак очарована и дори го накарала да спре празнуването. Тя била на мнение, че Уил не организира честването за нея, а за да начеше собственото си его. След този скандал двамата решили да се разделят. Те не искали развод, но установили, че имат нужда от почивка един от друг.

Така Уил решил да тръгне по нов път и взел 14 пъти аяуаска, психоактивна настойка, използвана от шаманите. Под нейно въздействие той успял да се срещне с със същност, която актьорът нарича “Майка”.

По време на раздялата си с Джейда, Смит преминал и серия от консултации по тантричен секс, по време на една от които признал, че би искал да има харем от 25 жени, сред които и Холи Бери.

Смит дори обещал, че на следващия ден ще започне да се свързва с жените една по една. Скоро обаче той стигнал до идеята, че фантазията с харема всъщност има пряко отношение към проблемите в брака му.

“Предполагам, че съм смятал, че ако имам достатъчно жени, винаги ще мога да открия поне една, която да ме харесва”.

“Но ако не мога да се погрижа за една невероятна жена, тогава какво по дяволите ме е накарало да мисля, че ще мога да се грижа за 25” - пише Уил в своята книга.

Уил и Джейда в крайна сметка се събират отново, а в свое скорошно интервю Смит разкри, че двамата вече не практикуват моногамия.