Неотдавна обърнахме поглед към красивите дъщери на Силвестър Сталоун - София, Систин и Скарлет - рожби на любовта между актьора и третата му съпруга - бившия модел Дженифър Флавин. Те обаче не са всичките деца в голямото семейство на Сталоун.

Звездата от "Рамбо" е баща на още двама сина, с които го дарява първата му съпруга Саша Цак. Децата, които донасят на актьора най-големи страдания в личния му живот. През 1976 г. се ражда първото дете на Сталоун - Сейдж, който тръгва по стъпките на баща си.

View post on Instagram
 


Той участва във филма „Роки 5“, след което следват още десетина роли в голямото кино. През 2012 г., за нещастие, едва на 36 години, той е открит мъртъв в жилището си в Лос Анджелис. Аутопсията установява инфаркт, предизвикан от коронарна болест на сърцето, причинена от атеросклероза. Следи от наркотици в кръвта не са открити.

Вторият син на Сталоун - Серхио, се появява на бял свят през 1979 г. Расте затворен и мълчалив, тих и необщителен. Тежката диагноза, която родителите първоначално отказват да приемат с лека ръка, е аутизъм.

View post on Instagram
 


Сталоун вярва искрено,, че детето му ще се оправи. И е категоричен, че това е грешка. Самият той е бил диагностициран неправилно с аутизъм, след като акушерка повредила лицевия му нерв.

Уви, последвалите изследвания потвърждават диагнозата. Слай и съпругата му се посвещават с всички сили на грижите за сина си, осигурявайки му най-добрите специалисти в САЩ.

View post on Instagram
 


"С такова дете не можеш да мислиш само за себе си. Не можеш да го принудиш да живее в твоя свят. Мога само да се адаптирам към неговия“, казва актьорът в интервю.

През 1985 г. Силвестър и Саша се развеждат. Серхио остава при майка си, но Сталоун нито за миг не изоставя сина си, грижейки се за него и финансирайки лечението му.

Момчето обожава звука на бълбукаща вода. Затова всеотдайният татко се заема с изграждането на красив изкуствен поток в двора на къщата му. Сега Серхио е на 40 години, а до него неотлъчно е майка му Саша.

До ден днешен 73-годишният актьор пази сина си като зеницата на окото си далеч от любопитни погледи и от нездравото внимание на пресата към него. Двамата са изградили изключителна близост помежду си.

Силвестър Сталоун с третата си съпруга - Дженифър Флавин, 2019 г.

Четете още: Вижте красивите дъщери на Силвестър Сталоун