Автор
Кристина Кирова

След нея потоп: Алекс Родригес с разтърсващи думи за Джей Ло

"Ще ви кажа само едно за Дженифър - тя е най-талантливият човек, когото съм срещал в живота си", с тези думи Алекс Родригес доказа, че все още има чувства към латинодивата и че въпреки края на връзката им и развалянето на годежа, е запазил уважение и доброто си отношение към нея.

Спортистът продължи да хвали бившата си половинка, като я определи като най-здраво работещия човек и най-добрият изпълнител на живо в света в днешно време. Той разкри, че с Джей Ло са имали прекрасна 4-годишна връзка, в която винаги са поставяли децата си пред всичко.

Припомняме ви, че Алекс Родригес и Лопес започнаха романса си през пролетта на 2017 г. и не измина много време, преди да обявят официално, че са заедно. През 2019 г. се появиха първи слухове, че са сгодени и че планират пищна сватба. Певицата и спортистът потвърдиха информацията, като възнамеряваха да сключат брак през 2020 г., но след като два пъти промениха датата, изненадващо се разделиха през април 2021 г.

"Осъзнахме, че сме много по-добър екип като приятели, отколкото като двойка. Затова решихме да се разделим, но и занапред ще продължаваме да бъдем в топли отношения", сподели Алекс. Той добави още, че никога не е съжалявал за връзката си с Джей Ло и че не страда от факта, че тя сега е със старата си нова любов Бен Афлек, а всеки ден благодари за най-ценното, което има в живота си - двете си прекрасни дъщери.

Родригес признава, че за него няма нищо по-важно от това да бъде добър баща, тъй като самият той бил изоставен от своя едва на 10-годишна възраст.

Четете още: Виктория Бекъм е ужасена: Опитаха се да отвлекат дъщеря ѝ