Автор
Антония Дамянова

Съпругата на Ричард Гиър разкри как се чувства актьорът след тежката пневмония

Съпругата на Ричард Гиър – Алехандра Силва, проговори за първи път след новината за влошеното здравословно състояние на холивудския ас.

Припомняме, че 73-годишният актьор се разболя от пневмония по време на семейната ваканция в Мексико в началото на февруари. Там двамата заминаха на почивка заедно с децата си, за да отпразнуват 40-ия рожден ден на испанската журналистка и общественичка.

View post on Instagram
 


За да благодари на феновете за подкрепата, която са изпратили към актьора по време на борбата му с болестта, тогава тя публикува мил семеен кадър и написа към него: „Събудих се тази сутрин и видях новините, както и вашите мили съобщения. В момента той се възстановява и се чувства много по-добре днес“.

View post on Instagram
 

От думите ѝ научаваме, че най-тежкото е минало. На края тя благодари отново за милите пожелания, отбелязвайки, че цялото семейство оценява високо загрижеността на феновете към актьора.

Сега Алехандра отново сподели още няколко щастливи запечатани мига в социалните мрежи, на които се вижда, че Гиър наистина се чувства добре, и че вече най-после е готов за празненства. Кадрите са от партито за рождения ѝ ден, а на тях виждаме как актьорът е застанал зад съпругата си и двамата се наслаждават на големия огнен фонтан, затъкнат в тортата.

View post on Instagram
 


Един от фотосите е запечатал романтичен момент между двамата влюбени. На него Силва и Ричърд са с гръб към камерата, прегърнати и наслаждаващи се на гледката насреща им.

„Както виждате, вече сме почти напълно възстановени“, е написала Алехандра към снимката.

Малко по-рано тя не скри от феновете си, че почивката била напълно помрачена от здравословни проблеми, които застигнали цялото семейство. Тя сподели, че страда от синузит и ушна инфекция, и в допълнение към двамата съпрузи, синовете им също се били разболеле в Мексико. За щастие вече всички са здрави и готови за дългоочакваното празнуване на рождения ден.

View post on Instagram
 


Гиър и Силва са щастливи родители на двама сина – 4-годишния Александър и 2-годишния Джеймс. Актьорът има и 23-годишен син на име Хомър от бившата си съпруга Кери Лоуъл. Силва също има още един син – 10-годишния Алберт, който е от предишния ѝ брак.

Четете още: Ричард Гиър: Хора, вие не можете да се скриете от отровата си