Автор
Христина Кирилова

Татко мечта: Докато Риана сияе на сцената Оскарите, A$AP Rocky я гледа от публиката с възхищение

Откакто обяви удивителната новина, че ще става майка за втори път само в рамките на една година, Риана сияе и пее по най-големите събития на годината. За пръв път през 2023-та я видяхме на полувремето на "Супербоул", където тя показа бременното си коремче, а снощи буквално сияеше на сцената на наградите "Оскар".

Макар и да изглежда в напреднала бременност, Риана пее на живо, а визията ѝ е безупречно секси. На церемонията тя беше облечена в прозрачен провокативен тоалет, от който прелестите ѝ буквално преливаха, а любимият ѝ A$AP Rocky освен че беше неотлъчно до нея на червения килим, я подкрепяше бурно в публиката. И можем да кажем без съмнение, че той е най-големият ѝ фен.

По всичко личи, че рапърът е горд с половинката си и когато започна нейното изпълнение на Оскарите, повдигна чашата си с шампанско, защото неговият празник започва в момента, в който Риана излезе на сцената.

Барбадоската красавица беше заложила на прозрачен черен тоалет - черен сутиен и прозиращ топ с много диаманти. Визията ѝ беше завършена от бляскав, черен широк панталон, отново с накити и черни кожени ръкавици до лактите. С две думи - типичната смела и дръзка Риана.

И докато вероятно много мъже не биха допуснали половинките им да зашеметяват света с подобна провокативна визия, A$AP Rocky изглежда повече от щастлив да има честта да бъде бащата на децата ѝ.

Четете още: Ще се ужасите: Вижте Ким Бейсинджър след операциите (снимки)