Ти да видиш: Виктория Бекъм била твърдо против сватбата на сина си

14 април 2022 | 11:47
10654
4
снимки: Getty Images, Instagram
4

Изминаха едва няколко дни от сватбата за милиони на най-големия наследник на Виктория и Дейвид Бекъм, а вече разбираме, че бившата спайска е била твърдо против съюза на сина си с американската актриса Никола Пелц. Любопитен факт е, че г-жа Бекъм неволно се издаде сама с поздравлението си към младоженците, което публикува в социалните мрежи. 

На пръв поглед не се забелязва нищо нередно - красива снимка на двамата влюбени с текст: "Поздравления, г-н и г-жо Бекъм! Добре дошли в семейството!" 

Но по-наблюдателните потребители в мрежата незабавно съзряха, че Виктория не е никак щастлива от факта, че Бруклин е стъпил в брак. А какво ги подтикна към тази мисъл?

Малко след дългоочакваната сватба, която се състоя на 9-и април, стана ясно, че младоженците са взели решението да обединят фамилиите си. И след като са сключили брак, имената им вече са Никола Пелц Бекъм и Бруклин Пелц Бекъм. А в поздравлението си Виктория е пропуснала името Пелц, което определено показва, че тя е против решението синът ѝ да приеме фамилията на невестата.

Много потребители в мрежата също бяха изненадани от странното решение на младоженците. Тъй като е прието дамата да приеме фамилията на съпруга си. 

Другият факт, който поражда съмнения дали Виктория наистина е радостна от сватбата на сина си, е че тя изразила страха си пред свои близки, че след като се ожени за американка, Бруклин ще трябва да заживее за постоянно в САЩ. А коя майка обича да пуска сина си далеч от семейното гнездо?

 Четете още: Истинска любов: Джей Ло била гола във ваната, когато Бен Афлек ѝ предложил брак!

Още по темата

Коментари

4
  15 април 2022 | 18:37 отговор
 

Много умно с това съпругат и супругата да си вземат фамилиите, не само фамилията на мъжа да се чува. Идея и в България да се помисли за това

 
3 RAINA DIMITROVA
  15 април 2022 | 18:36 отговор
 

 
2 Хмммм
  15 април 2022 | 09:19 отговор
 

Нали жената взима фамилията на Мъжа си, абе и те мезнаят кво правят бегайте у левоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

 
1 Луд с лопата
  15 април 2022 | 09:03 отговор
 

Щом се обичат и разбират ,да са живи и здрави и да вървят напред.

 

Добави Коментар

Най-четени