Автор
Ева Григорова

Уилям и Кейт пуснаха слънчева коледна картичка с трите си деца (Снимка)

Принцът и принцесата на Уелс споделиха своята коледна картичка, за да отбележат настъпването на празничния сезон, а за изненада на всички фотосът е направен още през лятото.

Красивата нова семейна снимка, направена от фотографа Мат Портеус в Норфолк по-рано тази година, показва принц Уилям и Кейт на разходка с децата си, принц Джордж, на 9, принцеса Шарлот, на 7 и 4-годишния принц Луи.

View post on Instagram
 

Семейството Уилям и Кейт се сблъска с множество промени през последните месеци, те се преместиха в Adelaide Cottage в Уиндзор от апартамент 1A в двореца Кенсингтън. Така се наложи да изберат и ново училище за Джордж, Шарлот и Луи. Младите кралски особи сега посещават Lambrook, независимо подготвително училище в Беркшир.

След смъртта на кралицата Уилям и Кейт станаха принц и принцеса на Уелс, като титлата взеха и техните деца. Принцът на Уелс вече е пряк наследник на крал Чарлз, докато Джордж, Шарлот и Луи сега са съответно втори, трета и четвърти по линията за наследяването на трона. Семейството вероятно ще се присъедини към крал Чарлз и кралицата Камила в Сандрингам за Коледа тази година.

View post on Instagram
 


Самите Чарлз и Камила пуснаха своя собствена коледна картичка на 11 декември, която показва двойката на Braemar Games през септември.

View post on Instagram
 


Уилям и Кейт публикуваха своята картичка ден преди премиерата на последните три епизода от скандалната документална поредица “Хари и Меган” на Нетфликс. В нея двамата хвърлиха нови обвинения срещу кралското семейство, част от които вече бяха опровергани като неверни. Въпреки това поредицата хвърли сянка върху Улиям и Кейт, тъй като семейство Съсекс споделиха, че в британското кралско семейство мъжете се женят не по любов, а за да „попаднат в шаблона“.