Автор
Антония Дамянова

Умопомрачителна и на 60: Деми Мур не излиза без кучето си

Холивудската икона Деми Мур трудно може да бъде видяна без неразделната компания на малкия си домашен любимец. Със симпатичното си чихуахуа актрисата ходи къде ли не, включително и на плажа.

Бившата половинка на Брус Уилис доказа, че годините не ѝ пречат да изглежда все така секси и неувяхващо. 60-годишната звезда публикува две снимки на профила си в Инстаграм, от които ясно се виждат зашеметяващите форми на тялото ѝ. С банските си половинки с щампа на гепард спокойно можем да заключим, че актрисата изглежда с десетилетия по-млада.

View post on Instagram
 


На споделения кадър актрисата се е излегнала на дивана на плажна къща, а косматият ѝ приятел се е разположил удобно на гърдите ѝ.

Фотото идва месец след като звездата се опита да вкара Пилаф в Книгата на рекордите на Гинес като най-малкото куче.

View post on Instagram
 


Тогава Деми сподели снимка на миньончето, седнало в скута ѝ на дивана. До тях позираше и котката, както и чаша с кафе, с които Мур искаше да сравни мащабите им с тези на малкото ѝ куче.

„Добре, приятели, правим го. Да видим дали ще успеем да накараме @pilaf.littlemouse да бъде забелязана от @guinnessworldrecords! Нашето сладко момиченце е родено на 9 ноември 2020 г. и е с тегло 700 грама. (Котка и чаша за кафе за мащаб). #pilaf4guinness“, написа тя под публикацията.

Оказва се, че Деми не отива никъде без неотлъчното присъствие на Пилаф. Миналия месец актрисата беше забелязана с любимото си кученце в слинг, докато пазаруваше в Санта Моника.

В момента Мур се подготвя за премиерата на предстоящия си филм на ужасите The Substance. Първоначално Deadline разкри, че изпълнителката е подписала договор за участие във филма през януари миналата година.

View post on Instagram
 

Засега подробности около филма не се съобщават, освен описанието на проекта, според което лентата е „експлозивен феминистки поглед към телесния ужас“.
Снимките на филма започнаха през август миналата година, но премиерната дата на продукцията все още не е разкрита.

Четете още: Обичаният Брус Уилис се влошава, разпознава само гласа на бившата си