Автор
Кристина Кирова

Ужасно закъсня: Неверният мъж на Емили Ратайковски е на колене, умолява я за втори шанс

Вече бившият любим на Емили Ратайковски, Себастиан, живее с надеждата, че тя ще му даде втори шанс. За раздяла между моделката и бащата на детето ѝ се заговори преди седмица, като според слуховете, решението е било взето от красавицата, а причината за него били многобройните изневери от страна на половинката ѝ.

Според информация, публикувана в британския таблоид "Дейли Мейл", 31-годишната Емили планира да подаде молба за развод в скоро време, но очевидно Себастиан има съвсем други планове за връзката им. И те не са свързани с финал, дори напротив - филмовият продуцент бил категоричен, че ще си върне любимата и в момента неуморно я умолява за втори шанс. Той силно се надява, че двамата ще успеят да спасят брака си, но според запознати, Емили няма никакви намерения да прости на Себастиан, тъй като е твърде разочарована от всичко, което е направил зад гърба ѝ.

Ратайковски все още не е наела адвокат, който да защитава интересите ѝ и да бъде нейна подкрепа в развода, но това скоро предстои да се промени. И дори фактът, че Себастиан е баща на първородния ѝ син не може да я спре.

Близки до двойката потвърждават, че раздялата им е факт, а приятелите им били разстроени от случващото се, тъй като връзката между моделката и продуцента била огнена и бързо прераснала в семейство. Но не отричат, че мнозина от обкръжението на Ратайковски смятали, че Себастиан не е достатъчно добър за нея. Но въпреки това, тя го обикнала, а сега изглежда, е прекалено наранена, за да се замисли да се върне при него.

Емили негласно потвърди слуховете, че е в процес на раздяла със съпруга си, след като към края на юли бе забелязана да разхожда сина си в бебешката му количка, а на ръката ѝ вече липсваше венчалната ѝ халка. Също така тя е реагирала с "харесване" на няколко публикации в Туитър, които представляват директна критика към Себастиан заради системните му изневери.

Двамата бяха забелязани заедно за последен път в средата на юни по време на семейната им почивка в Италия, която вероятно е била и последната им като двойка.

Четете още: Амбър Хърд с ново признание: Джони Деп просто не се възбуждал, затова я насилвал