Пенелопе Крус винаги е впечатлявала със завидната си красота и естествен екзотичен чар. Още преди да стане световноизвестна киноактриса обаче, Крус е омайвала с нежността и неподправеното си обаяние. И това го доказва снимка от детството ѝ, която звездата сподели на профила си в Инстаграм преди броени дни по повод коледните празници.



За жалост Крус е решила да запази дискретност и не е разкрила годината, в която снимката е направена. На нея малката Пенелопе е с две зелени панделки в косите си, но това, което впечатлява повече, е ослепително сияещата ѝ усмивка.

View post on Instagram
 


Сладкия фотос 45-годишната красавица е придружила с думите: "Честита Коледа!!!!", с което става ясно, че чаровницата е споделила снимката под напора на празничното настроение.

Самият кадър пък не остави безразлични както почитатели на актрисата, така и холивудски знаменитости. Джесика Частейн реагира на споделения спомен с емотикони целувка и сърце, а сценаристът Саймън Кингберг изрази емоциите си с поредица от сърчица.

Това не е първият път, в който Пенелопе споделя стара снимка. По-рано тази година тя изненада последователите си в социалната мрежа феновете със снимка на нея и по-малката ѝ сестра Моника Крус.

View post on Instagram
 

Четете още: 45-годишната Пенелопе Крус в дръзка фотосесия по боди и рокерия