Автор
Антония Дамянова

Внучката на Чарли Чаплин се омъжи – всички се присмяха на булчинската ѝ рокля (Снимки)

Легендата Чарли Чаплин, оставил незаличим отпечатък в историята на нямото киното, е известен и с многото си романси и четирите си официални брака. Любимите му жени го даряват с немалко синове и дъщери, а те от своя страна – с много внуци.

Според различни източници, Чаплин е отгледал около 15 или 20 внуци и внучки. Макар и да не достигат до висотите на неговите постижения, някои от тях успяват да докажат на света, че геният на комика продължава да живее в тях.

View post on Instagram
 

Сред най-известните наследници на великия Чаплин са първородната му дъщеря Джералдин Чаплин, номинирана за БАФТА и Златен глобус, както и внучката на комика, режисьор, сценарист и композитор - Лаура Чаплин - художник, дизайнер, бивш модел и дъщеря на сина на Чаплин – Юджийн.

Насочваме вниманието ви именно към Лаура, а поводът е, че преди броени дни 34-годишната наследничка каза заветното "Да" на дългогодишния си приятел – адвоката Етиен Моние.

View post on Instagram
 


Двойката се ожени в Швейцария, където живеят. Тържеството премина в тесен кръг, съставен от роднини и най-близки приятели на младоженците. Лаура, която иначе стои далеч от светлините на прожекторите, публикува няколко сватбени снимки в социалните мрежи. Кадрите мълниеносно привлякоха вниманието, предизвиквайки бум от противоречиви коментари относно сватбената рокля на Лаура.


За най-важния ден от живота си артистичната блондинка бе заложила на вталена, падаща на плисета рокля без ръкави с плитко деколте и с дължина до коленете. Някои от почитателите побързаха да отбележат, че тоалетът е старомоден и не много подходящ за всяка фигура.

На боси крака Лаура бе обула лилави велурени ботуши. В друг вид те биха се превърнали в ярък и стилен акцентен детайл, но изобщо не подхождат на сватбена рокля, отбелязват фенове.

"Твърде нелепо, за да се приеме за сложна шега", "Каква ужасна рокля. Тя наистина ли е дизайнер и модел?", възмущават се почитатели.

Важното обаче е, че младоженецът е щастлив от външния вид на булката. И съдейки по радостното лице на Етиен, той е готов да види любимата си във всякакви рокли.


Четете още: Шакира замени Пике с холивудска звезда?