Автор
Христина Кирилова

Зад кулисите на Оскарите: Кой целува Лейди Гага и какво се случи с деколтето на Ева Лонгория

Днес всички говорят за церемонията по връчването на наградите "Оскар", но едни от най-интересните моменти останаха зад кулисите. Истината е, че нищо не остава скрито от обективите на фотографите.

Но пък в света на онлайн пространството нищо не остава скрито и вече изтекоха кадрите, които няма да видите по официалните канали на събитието. Сред тях е моментът, в който Лейди Гага изненадва със страстна целувка ирландския 67-годишен режисьор Брендън Глийсън, както и деколтето на Ева Лонгория, което тя със сигурност не би искала феновете ѝ да видят точно от този ъгъл.

На снимките се вижда и с каква любов и възхищение Кийт Ърбан наблюдава Никол Кидман, докато позира пред обективите. Пожелаваме на всяка жена любимият ѝ да я гледа с такива очи:

Актьорът Адам Шапиро пък се възползва от звездния си миг на червения килим и заедно със съпругата си рекламира пекарната за гевреци, която отвори по време на пандемията:

Моделът Ашли Греъм и Риана пък изглежда са приятелки и вероятно, в който мислят, че никой не ги снима и вижда, споделят разпалено опит в майчинството.

Холи Бери за пореден път показа зашеметяващата си фигура, но малко попрекали. Тя се разходи по червения килим в оскъдна бяла рокля, която почти не прикриваше голото ѝ тяло, най-вече в областта на краката.

И като говорим за провокативна визия, Ева Лонгория също се отчете с такава. За разлика от Холи, която разголи стегнатите си бедра, звездата от "Отчаяни съпруги" реши да акцентира върху гърдите си. Само че когато облечеш рокля с толкова дълбоко деколте, съществува опасност някой да те "щракне" под неприятелски ъгъл и Ева не може да избяга от това.

Една от любимите ни екранни двойки, Салма Хайек и Антонио Бандерас, се посмя от сърце, но така и не става ясно на какво или кого.

Черешката на тортата на кадрите зад кулисите обаче остава моментът, в който Джейми Лий Къртис не може да спре сълзите си, след като получи награда "Оскар".

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс Богданска копира секси роклята на Оливия Уайлд за нощта на "Оскар"-ите