Пет неща, които не знаете за Натали Портман

09 юни 2021 | 00:30
13979
4
снимки: Getty Images
4

Днес красивата актриса празнува 40-ия си рожден ден. Звездната дама е родена в Йерусалим през 1981 г., но семейството ѝ се премества в САЩ, когато тя е едва на 3 години. Натали израства в различни краища на континента, докато през 1990 г. родителите ѝ се установяват в Ню Йорк. Портман дебютира в киното на крехката възраст от 12 години с култовия филм "Леон". Кариерата ѝ продължава успешно и само 8 години по-късно получава номинация за "Златен глобус" в категорията „Най-добра поддържаща женска роля“. Порасналото момиче от "Леон" играе главни и второстепенни роли в много успешни продукции като „Черният лебед“, „Междузвездни войни“, „Гардън Стейт“, „Отблизо“ и др. В чест на чаровната актриса ще ви споделим няколко факта, които не знаете за нея.

1. Тя говори чудесно иврит

Въпреки че е живяла само три години в Израел, Натали говори прекрасно иврит. Самата тя е споменавала в интервюта, че обича родния си език и с удоволствие приказва на него. Тя демонстрира перфектния си иврит с участието си във филма „A Tale of Love and Darkness”, като това е и първата продукция, която тя режисира.

2. Натали живее в Париж от известно време

„Много е интересно и хубаво в Париж. Била съм там безброй пъти и в началото не ми беше нито странно, нито ново, когато се преместих да живея там. Но с времето осъзнах колко са различни хората там. Харесва ми любовта и интелектът, които са характерни за Париж“, споделя Натали Портман.3. В дома ѝ 
няма телевизор

„Откакто се преместихме с мъжа ми (Бенджамин Милпие) в Париж, се отказахме да имаме телевизор вкъщи. Единствената причина, по която бих гледала телевизия, са кулинарните предавания“, разкрива Портман.4. Натали често се чувства като аутсайдер

Актрисата е живяла на много места (Израел, Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж), заради което винаги е нова навсякъде и ѝ се налага постоянно да се приспособява. „Цял живот съм непозната и нова на местата, където живея. Това е единственият начин на живот, който познавам и това ме кара да се чувствам добре“, казва красивото пораснало момиче от "Леон".

5. Натали има своя филмова компания

Преди време блестящата актриса създаде своя собствена филмова компания, която е ориентирана изцяло към женските роли в киното. 

Четете още: Да си спомним за Евтим Евтимов – поетът на любовта

Още по темата

Коментари

4 ХХХ
  09 юни 2021 | 11:05 отговор
 

1. Тя говори чудесно иврит Без това няма сериозно развитие в Холивуд.

 
3 СС Лацио
  09 юни 2021 | 05:52 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - мършоооо, един ден ще те боде ето тази гнусна и мазна и грозна черна азис циганска маймуна или неговия пряк но не косвен двойник. !!! азис направо ги убива !!! СНИМКА.

 
2 СС Лацио
  09 юни 2021 | 05:45 отговор
 

На тая сАтанинска холивудска мърша натали... не му личат годините. Не му давам повече от 29 години.

 
1 СС Лацио
  09 юни 2021 | 05:44 отговор
 

Има много малка и компактна чаровна бенка.

 

Добави Коментар

Най-четени