Не сме сигурни кой от кого е взимал уроци по мода, но Сара Джесика Паркър за пореден път доказа, че е абсолютната Кари Брадшоу и точка.

Актрисата, която заедно с любимите си колежки от сериала снима продължението на кино версията на „Сексът и градът", се появи на снимачната площадка в доста еклектичен вид.

Този път обаче Сара Джесика буквално ни замая с ежедневно-небрежен стил с пънк елементи.

Прокъсаните джинси от деним на петна и обшити със сетове от метални кабърчета, в комбинация с UGG-ботуши и диадема с камъчета в косата, определено ни приковаха внимманието, пък и не само нашето.

Паркър беше още с бежова полупрозрачна риза на сребристи райета, чанта от текстил и суетшърт с качулка, брандиран с името на филма.

Изобщо, пълно неглиже, в което нищо не липсва и всичко си е на мястото. Или почти всичко, защото ботушите бихме ги пропуснали с удоволствие, но в случая ще ги преглътнем.

Героинята на Сара Джесика стана символ на жената, която умее да прави изявления не само чрез писане и разговори, но и чрез изключителната си визия.

В целия сериал Брадшоу беше стилна икона с безупречен вкус и фриволни модни решения, в които никога не допусна грешка.

Подборът на дрехите, разбира се, беше дело на стилистката Патриша Фийлд, но изглежда и самата актриса си е научила добре урока.

В галерията можете да разгледате по-внимателно Сара Джесика Паркър, заслужава си.