Никога не сме крили, че с времето ставаме все по-горещи почитатели на Скарлет Йохансон.

Чаровната звезда от „Железният човек”, чието продължение очакваме трепетно, е секси и стилна мацка със собствено присъствие.

Същото се отнася и за дома й в Лос Анджелис, който се намира на един от хълмовете над Холивуд.

Актрисата и съпругът й, Раян Рейнълдс, купиха къщата през 2007-ма година за около 7 милиона долара. Преди дни стана ясно обаче, че двойката е обявила имота за продажба, а цената му е малко над 4,5 милиона долара.

Скарлет и Раян смятат да се отърват от къщата, строена през 1931 г., и да се преместят в Ню Йорк за постоянно.

Но преди да се стигне до сделка, ние държим да ви покажем уникалната сграда, която впечатлява с простор и особено със стилното си ретро обзавеждане.

Интериорът й беше реставриран от Йохансон в продължение на месеци, за да възвърне отминалия си блясък.

В ремонта са използвани не малко еко-идеи – енергия се получава чрез соларни панели, голяма част от материалите са рециклирани и цялостната концепция на дома е да се пестят максимално природните ресурси.

Къщата, която е в традиционен испански стил, разполага с 4 спални и 5 бани.

Спалнята на Скарлет не знаем точно как изглежда, но една от стаите за гости е в доста изчистен, почти аскетичен вид.

Баните пък са доста обширни и повечето от тях предвиждат да се ползват едновременно от двама души - има умивалник както за Нея, така и за Него.

Помещенията на първия етаж са достъпни чрез просторно преддверие с изцяло стъклен покрив, който разкрива приказна гледка през нощта и пропуска много светлина през деня.

Подът е покрит с теракота и е декориран с изкуствени кожи.

Просторните дневни помещения са с дървени подове и тавани, осветлението също е доста ретро, а камината подсилва усещането за уют.

Кухнята е моделирана според специалните изисквания на звездата – има винтидж атмосфера и създава усещане за купища спомени от времето на баба и нейните вкусотии.

Къщата разполага още със спа, фитнес, домашен киносалон, а отвън има просторен басейн и терасовидни градини.

Направо се чудим как Скарлет и Раян ще успеят да се разделят с този дом...