Миша Бартън е сред рояка млади не особено успели старлетки в Холивуд, която опитва за пореден път да рестартира кариерата си.

За разлика от палавата Линдзи Лоън, на Миша обаче наскоро дадоха втори шанс с роля на проститутка в драматичен епизод от хитовия сериал „Закон и ред“.

Звездата от сериала „Ориндж Каунти“ инвестира голяма част от спечелените си пари в недвижимо имущество, но напоследък май изпитва сериозни затруднения в поддържането им.

След слуховете, че младата актриса има 3-месечно закъснение с наема за нюйоркския си апартамент, стана ясно, че тя продава и холивудския си дом.

Имотът в Бевърли Хилс е обявен за продан на цена от 8,4 милиона долара, а като причина за това се посочва фактът, че Миша смята да напусне изцяло района. Той е струвал 2 милиона по-малко през 2005-а, когато е бил купен от актрисата.

Вилата в типичен тоскански стил е доста впечатляваща и това се вижда ясно от снимките, които се появиха по повод продажбата.

Естествено, ние смятаме да ги споделим с вас, преди домът да намери нов собственик и да бъде предекориран.

Огромната къща разполага с 6 спални помещения и 10 бани, персонален спа-център, плувен басейн и огромна тераса.

Кухнята, която се съмняваме, че някога е била удостоена от присъствието на стопанката си, е изпълнена с много дървени детайли в типично италиански стил – солидни подпорни греди, тежки маси и столове.

Трапезарията също носи средиземноморска атмосфера – огромният полилей от ковано желязо и масивните мебели вдъхват неповторимо усещане за аристократичен уют.

Осветителни тела с ретро дух са пръснати из цялата къща, както и множество дървени детайли, огледала и т.н. Всекидневната пък е изключително светла и е в класически стил.

Просторната тераса разкрива приказна гледка към долината отдолу. Басейнът пък е на по-ниско ниво под къщата, заобиколена с красива градина.