Автор
Woman.bg

Клишета, които влудяват самотните жени - част 1

На всеки се случва да си почива от връзките и излизането по срещи с любовна цел. А и е съвсем нормално да търсиш, но да не откриваш подходящия човек за известен период от време.

Не е голяма работа да си сама, но понякога ситуацията става нетърпима, най-вече заради подмятанията на близки и приятели.

После, когато вече си обвързана, си спомняш с усмивка за тях, но и ти самата може да сбъркаш в старанието си да успокоиш самотна приятелка.

Точно за това ти споделяме най-неприятните неща, които всички повтарят на единаците и които ги отегчават до панически бяг.

Ето и първото:

"Твърде си претенциозна"

Нормално е – всички жени имат специални изисквания за мъжете в живота си. Обикновено съществува базисен списък, с който рядко правим компромиси.

Често се случва да имаш нереалистично високи очаквания, но те обикновено отиват в кофата за боклук, когато един човек покрива минималните ти критерии.

А с тях не можеш да правиш отстъпки – все пак трябва да вярваш, че заслужаваш най-доброто за щастлива евентуална връзка. Дори и на някой това да му се струва „претенциозно“.