Наистина ли можеш да дресираш мъжа си? Не сме сигурни, но британката Ейми Съдърланд твърди, че е успяла.

Според нея всички похвати, които използват дресьорите, могат да се приложат и върху любимия, за да се превърне той в най-добрия ти (и послушен приятел). Ето и следващото правило:

Съблазнявай и примамвай

Да съблазняваш значи да поставяш условия: „Ще получиш това само, ако направиш нещо в замяна”. За всяка изпълнена задача има обещана награда, разбира се.

Дресьорите използват този метод от векове. Един добър начин да научиш куче да сяда при команда е да държиш нещо апетитно точно над главата му, което да го подтикне да долепи задните си части до земята.

Разбира се, има и треньори, които не практикуват този метод, защото смятат, че така животните имат шанс да преценят предварително дали залога си заслужава. Тук рискът е, че резултатът от тази хазартна игра не може да се предвиди.

Всяка жена трябва да съблазнява любимия си, но и добре трябва да прецени дали наградата ще му се стори достатъчна, за да се включи и той в играта.

Със сигурност можеш да го примамиш да те придружи до някой магазин, за да ти помогне в шопинга – обещание за вкусен обяд, игра на боулинг или нещо подобно ще бъде от полза.

Но е твърде вероятно да свърши работа само веднъж, тъй като нещо толкова дребно може и да не компенсира достатъчно чакането в пробните и тълпите хора.